Affiliate

Mirë se vini në programin tonë Affiliate!

Regjistrimi në programin tonë Affiliate është falas. Ajo nuk kërkon ndonjë aftësi teknike nga ana juaj dhe merr jo më shumë se disa klikime. Përmbajtja e saj dhe koncepti është i ngjashëm me Affiliate e programeve të ofruara nga kompani të tjera. Për të filluar gjenerimin e fitimit, ju thjesht duhet të krijoni një lidhje ose një baner në website-in tuaj, e cila do të dërgojë më shumë trafik drejt faqes tonë; ne, nga ana jonë, do të paguajmë një komision për çdo transaksion të mbyllur nga një përdorues i regjistruar referuar nga faqja juaj.

Si punon?

Pasi të regjistroheni, ju merrni llogarinë tuaj Affiliate, së bashku me mjete të dobishme të tilla si një pasqyrë statistikash të llogarive të përgjithshme, raportet që tregojnë trafikun e dërguar nga faqja juaj e internetit, statistikat e komisionit, kodet HMTL të banerave, dhe më shumë. Ju do të njoftoheni me email për çdo transaksion të suksesshëm të kryer nga referimet tuaj.

Ju mund të postoni më tej një tabelë duke theksuar normat e komisionit për secilin veprim të kryer nga referime tuaj.
  • Regjistrim përdoruesi –  US $1
  • Njoftim i shtuar sipas paketës Bronz – US $2
  • Njoftim i shtuar sipas paketës Silver – US $5
  • Njoftim i shtuar sipas paketës Gold – US $10
  • Dhe ngjarje të tjera të pranueshme për një komision
Hyni
ose
Hyni
Emri Përdoruesit
Fjalëkalimi
Harruat fjalëkalim? Rikujto
Positive SSL Wildcard
Njoftime për krahasim
Nuk ka njoftime për krahasim
Enter your report
Mesazhi *